Om Emmelie

De senaste åren har varit varierande med arbete och studier omlott. Arbetsplatser inom resturang, nattklubb och försäljning gav mig möjlighet att studera grafisk design och webbutveckling samtidigt. Med små steg kom drömmen om ett visuellt och kreativt arbete närmare. Även om vägen inte varit rak har jag utmanats på många olika arbetsplatser, människor, situationer och arbetsuppgifter. Dessa erfarenheter är svåra att studera sig till och har format mig som kollega, anställd, designer, webbutvecklare och person.

I framtiden ser jag mig i en roll där jag kan använda min färdigheter i både grafisk design och webbutveckling. I dagsläget finns ingen självklar titel på detta, men jag vet att behovet finns.

Kontakta mig gärna!

Arbetsprocessen

 • Connector.Connector.

  Träffas och prata

  Strategiskt arbete. Kundmöte med mål att definiera kundens behov och målgrupp/er. Brief utformas för att få en helhetsbild av projektet och research påbörjas.

 • Connector.Connector.

  Kreativiteten börjar

  Kreativt arbete. Idémöten leder fram till mängder av skisser. Förslag börjar ta form och testas på fokusgrupp. Den bäst bärande idén förbereds för pitch.

 • Connector.Connector.

  Pitch

  Idén presenteras för kund och den stora frågan är: Ska vi fortsätta på detta spår?

 • Connector.Connector.

  Skapandet tar form

  Produktion. Detaljerad produktionsplan tas fram och den tekniska produktionen sätts igång. Slutproduktion granskas från alla håll och kanter. Korrektur.

 • Connector.Connector.

  Lansering

  Projektet lanseras och möter den stora massan. Det är dags att fira!

 • Connector.Connector.

  Uppföljning och analys

  Uppföljning och analys av arbetet är nödvändigt. Nådde vi målgruppen?

Klurig
Problemlösare

Problem i form av programmering eller smarta lösningar är ett stort intresse!


Design
är en konst

Design är en konst, på samma sätt som att vara en duktig skribent, odla grönsaker eller mecka med en bil. En konst är en talang som sedan är vidareutvecklad!


Utbildning
är inte allt

Utbildning är fantastiskt utvecklade och viktigt, men erfarenheter från livet och helt andra branscher är minst lika viktiga.